☰ Menu
Wojewódzki Inspektorat Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych w Poznaniu
Grafika zawierająca herb Wojewódzki Inspektorat Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych w Poznaniu

Poniedziałek 26.10.2020

A A A A
A A+ A++
zaawansowane
NazwaTypDataOperacja
WZORY DRUKÓWdokument2020-09-30MODYFIKACJA
brak danychplik2020-09-30UTWORZENIE
brak danychplik2020-09-30UTWORZENIE
WZORY DRUKÓWdokument2020-09-30MODYFIKACJA
WZORY DRUKÓWdokument2020-09-30MODYFIKACJA
Dane raportowane - Chmiel30.09.2020.docxplik2020-09-30UTWORZENIE
Wykaz dokumentów niezbędnych do uzyskania zezwolenia na korzystanie ze specjalnego wzoru oznakowania owoców i warzyw nakowania opakowań owoców i warzyw świeżychdokument2020-09-28MODYFIKACJA
Wykaz dokumentów niezbędnych do uzyskania zezwolenia na korzystanie ze specjalnego wzoru oznakowania owoców i warzyw nakowania opakowań owoców i warzyw świeżychdokument2020-09-28MODYFIKACJA
Kryteria jakie powinni spełnić handlowcy mający zamiar ubiegać się o zezwolenie na korzystanie ze specjalnego wzoru oznakowania owoców i warzywdokument2020-09-28MODYFIKACJA
Kryteria jakie powinni spełnić handlowcy mający zamiar ubiegać się o zezwolenie na korzystanie ze specjalnego wzoru oznakowania owoców i warzywdokument2020-09-28MODYFIKACJA
Wydawanie zezwolenia na korzystanie przez handlowców ze specjalnego wzoru oznakowania opakowań owoców i warzywdokument2020-09-28MODYFIKACJA
Wydawanie zezwolenia na korzystanie przez handlowców ze specjalnego wzoru oznakowania opakowań owoców i warzywdokument2020-09-28MODYFIKACJA
WZORY DRUKÓWdokument2020-09-28MODYFIKACJA
WZORY DRUKÓWdokument2020-09-28MODYFIKACJA
WZORY DRUKÓWdokument2020-09-28MODYFIKACJA
WZORY DRUKÓWdokument2020-09-28MODYFIKACJA
F-1 BKJ-02-IR-02 Wniosek_o_zezwolenie_oznakowanie21.09.2020.docxplik2020-09-28UTWORZENIE
F-7 BKJ-01-IR-02 Wniosek o przeprowadzenie certyfikacji wina21.09.2020.docxplik2020-09-28UTWORZENIE
F-5 BKJ-01-IR-02 Zgloszenie zamiaru wycofania produktow ubocznych21.09.2020.docxplik2020-09-28UTWORZENIE
F-4 BKJ-01-IR-02 Zgloszenie zamiaru przeprowadzania zabiegu slodzenia21.09.2020.docxplik2020-09-28UTWORZENIE

<< [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] >>
 
liczba odwiedzin: 810510

Biuletyn Informacji Publicznej wykorzystuje pliki cookies.

Korzystanie z serwisu oznacza zgodę na ich zapis lub odczyt zgodnie z ustawieniami przeglądarki.

X