☰ Menu
Wojewódzki Inspektorat Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych w Poznaniu
Kłos zboża w literze Q oraz skrót IJHARS składający się z pierwszych liter nazwy urzędu Inspekcja Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych

Środa 12.05.2021

A A A A
A A+ A++
zaawansowane
NazwaTypDataOperacja
F-1 BKJ-02-IR-02 Wniosek_o_zezwolenie_oznakowanie21.09.2020.docxplik2021-04-09MODYFIKACJA
Zwolnienie handlowców owoców i warzyw z obowiązku przekazywania informacji o których mowa w art. 17 ust. 1 ustawy z dnia 19 grudnia 2003 r. o organizacji rynków owoców i warzyw oraz rynku chmielu dokument2021-04-09MODYFIKACJA
Zwolnienie handlowców owoców i warzyw z obowiązku przekazywania informacji o których mowa w art. 17 ust. 1 ustawy z dnia 19 grudnia 2003 r. o organizacji rynków owoców i warzyw oraz rynku chmielu dokument2021-04-09MODYFIKACJA
Informacja dla handlowców prowadzących działalność w zakresie obrotu świeżymi owocami i warzywamidokument2021-04-09MODYFIKACJA
Informacja dla handlowców prowadzących działalność w zakresie obrotu świeżymi owocami i warzywamidokument2021-04-09MODYFIKACJA
REJESTRY, EWIDENCJE, ARCHIWAdokument2021-04-09MODYFIKACJA
REJESTRY, EWIDENCJE, ARCHIWAdokument2021-04-09MODYFIKACJA
Wzory drukówdokument2021-04-09MODYFIKACJA
Wzory drukówdokument2021-04-09MODYFIKACJA
F-1 BKJ-09-IR-01 Wniosek o zwolnienie z obow znakowania jaj-14.11.2019.docplik2021-04-09MODYFIKACJA
brak danychplik2021-04-09MODYFIKACJA
F-1-BKJ-02-IR-01 Zgloszenie o dokonaniu czynnosci zw. opinia warunków techniczno-technolog14.11.2019.docplik2021-04-09MODYFIKACJA
F-28 BKJ-01-IR-01 Wniosek o dokonanie oceny w ramach kredytu z linii NT 14.11.2019.DOCplik2021-04-09MODYFIKACJA
F-19 BKJ-01-IR-01 Wniosek o dokonanie oceny WCAG-09.11.2020.docxplik2021-04-09MODYFIKACJA
Zadania i kompetencjedokument2021-04-08MODYFIKACJA
Zadania i kompetencjedokument2021-04-08MODYFIKACJA
Zadania i kompetencjedokument2021-04-08MODYFIKACJA
Zadania i kompetencjedokument2021-04-08MODYFIKACJA
Raport o stanie zapewniania dostępności podmiotu publicznego el. menu2021-03-26MODYFIKACJA
Raport o stanie zapewniania dostępności podmiotu publicznego el. menu2021-03-26MODYFIKACJA

<< [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] >>
 
liczba odwiedzin: 848174

Biuletyn Informacji Publicznej wykorzystuje pliki cookies.

Korzystanie z serwisu oznacza zgodę na ich zapis lub odczyt zgodnie z ustawieniami przeglądarki.

X