☰ Menu
Wojewódzki Inspektorat Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych w Poznaniu
Herb Wojewódzki Inspektorat Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych w Poznaniu

Sobota 30.05.2020

A A A A
A A+ A++
zaawansowane

Elektroniczna Skrzynka Podawcza

Wojewódzki Inspektorat Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych w Poznaniu informuje, że w celu obsługi dokumentów elektronicznych dostarczanych do Inspektoratu, uruchomił na platformie ePUAP: http://epuap.gov.pl Elektroniczną Skrzynkę Podawczą.

Dostęp do Elektronicznej Skrzynki Podawczej     /WIJHARS-POZNAN/SkrytkaESP

Aby złożyć wniosek w formie elektronicznej za pośrednictwem platformy ePUAP, niezbędne jest posiadanie indywidualnego (bezpłatnego) konta użytkownika na platformie ePUAP.

Wniosek powinien być opatrzony bezpiecznym podpisem elektronicznym weryfikowanym za pomocą ważnego kwalifikowanego certyfikatu lub profilem zaufanym ePUAP.

Szczegółowe informacje znajdują się na stronie http://epuap.gov.pl

Metody dostarczania dokumentów elektronicznych do Inspektoratu:

  1. Przekazanie dokumentu poprzez wypełnienie formularza bądź dołączenie podpisanego dokumentu on-line na platformie ePUAP
  2. Dostarczenie dokumentów w godzinach pracy Inspektoratu (od 7.30 do 15.30) do Sekretariatu – pok. nr 311, ul. Kazimierza Wielkiego 24/26 w Poznaniu, na następujących nośnikach danych:
  • Pamięć masowa USB
  • Płyta CD-RW, DVD-RW.

Wymienione nośniki muszą mieć możliwość zapisu Urzędowego Poświadczenia Odbioru.

Wymagania dla dokumentów elektronicznych dostarczanych do Inspektoratu:

  1. Dokumenty elektroniczne muszą być podpisane ważnym, kwalifikowanym podpisem cyfrowym w formacie Xades-Bes lub profilem zaufanym ePUAP.
  2. Akceptowalne formaty załączników to:
  • DOC, RTF,
  • XLS,
  • CSV,
  • TXT,
  • GIF, TIF, BMP, JPG,
  • PDF,
  • ZIP.
  1. Wielkość wszystkich załączników dołączonych do jednego formularza (dokumentu elektronicznego) nie może przekroczyć 5 MB.
  2. Dokumenty lub nośniki zawierające oprogramowanie złośliwe będą automatycznie odrzucane i nie zostaną rozpatrzone.

 

 

Wytworzył:
Mirosława Mruk
(2014-05-15)
Udostępnił:
Renata Roszewska
(2014-05-15 12:17:05)
Ostatnio zmodyfikował:
Renata Roszewska
(2020-03-24 11:24:51)
 

Biuletyn Informacji Publicznej wykorzystuje pliki cookies.

Korzystanie z serwisu oznacza zgodę na ich zapis lub odczyt zgodnie z ustawieniami przeglądarki.

X